hostel

Snuffel Hostel, een plek waar iedereen welkom is

Luisteren naar Brugse jongeren, ze kansen bieden en een ontmoetingsplek vormen tussen locals en gasten uit het hostel. Dat is onze missie, ons doel en onze visie.

Sociale Partners

In samenwerking met onze sociale partners proberen we in Snuffel zo veel mogelijk drempels weg te werken. En dat op meerdere vlakken.

‘t Veldzicht

’t Veldzicht vzw werkt met de vele talenten van mensen met een beperking en/of hun kwetsbaarheid en staat in voor ‘zorg op maat’. Elke donderdag komen een viertal talenten en een begeleider ons helpen om het ontbijt af te ruimen en de gastenkeuken op punt te stellen.

Iedereen Verdient Vakantie

Iedereen Verdient Vakantie is er voor vakantiegangers met een beperkt budget, een beperking of een bijzondere vraag.

‘t Sas Brugge (Nachtopvang)

De nachtopvang geeft mensen die geen slaapplek hebben een bed en een maaltijd. Wanneer er geen capaciteit meer is in hun eigen gebouw, bieden we in Snuffel extra bedden aan.

Duin en Polder

De confituur die we serveren bij het ontbijt wordt gemaakt door Duin en Polder. Duin en Polder is een kleine woon- en werkgemeenschap die mensen in verschillende levensdomeinen ondersteuning biedt.

Brake-Out

Brake-Out heeft jongeren met een ondersteuningsnood zoals een verstandelijke beperking, ASS of NAH de kans om nieuwe plaatsen en mensen te leren kennen. Ze bouwen actief aan hun toekomst. Brake-Out is een project van Konekt VZW.