Een sfeervolle groepsovernachting in hartje Brugge

Ben je begeleider van een scholengroep of ga je met een groep op reis, we’ve got your back(pack)! Onze troef: al onze medewerkers zijn stuk voor stuk locals die jou het échte Brugge leren kennen tijdens je groepsovernachting. Vraag dus zeker naar onze favoriete must-do’s en trek de stad in met je compagnie!

Groepsovernachting boeken
Room
Room
Room
Room
Room

Boek een hostel met persoonlijke aanpak

stuur jouw aanvraag

Waar Snuffel het verschil maakt bij het boeken van een hostel? Dat is goedkoop overnachten, inclusief een persoonlijke aanpak. Tijdens een groepsreis heb je heel wat zaken te regelen en zit je wellicht met veel vragen. Om alles vlot te laten verlopen, stellen we een medewerker verantwoordelijk voor jouw groep. Dit is jouw aanspreekpunt tijdens je groepsovernachting. Waar zit Brugge’s beste cateraar, hoe zit dat weer met die toeristenbelasting, … Wij denken met je mee en overlopen samen de beste opties voor de groep.

Groepsfaciliteiten

Geen fan van zware trekrugzakken? Wij ook niet. Daarom voorzien wij heel wat handige zaken die jij alvast niet hoeft in te pakken. Hieronder vind je al onze faciliteiten voor je groepsovernachting.

Groepen

Je mag het centrum binnenrijden met een bus om te laden en te lossen. Hiervoor heb je enkel een reservatiebewijs van je verblijf nodig. Hier vind je meer informatie over bussen in het stadscentrum. De bus kan je parkeren aan de stadsrand.

Wil je alvast een idee krijgen van de prijs en beschikbaarheid?
Bekijk beschikbaarheid
De getoonde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. Eventuele kortingen waarop je als groep recht op hebt, worden niet getoond in onze boekingsmodule. De exacte prijzen worden na je groepsaanvraag meegedeeld. Kinderen en begeleiders van kinderen betalen geen toeristenbelasting.

We bieden zelf geen avondeten aan. Je kan samenwerken met een cateraar. Het diner kan plaatsvinden in onze polyvalente zaal indien hij beschikbaar is. Let op, dit is wel betalend (€50 per dag).

Een alternatief is gaan eten op verplaatsing, we raden je de volgende restaurants aan voor grote groepen:
De Halve Maan, Mister Spaghetti, Maximiliaan Van Oostenrijk, Du Phare, Bones ... .