FAQ: zijn er nog vragen?

Heb je een vraag i.v.m. je boeking, wil je weten of je je eigen viervoeter mag meepakken of heb je een waanzinnig idee voor een event? We zetten alle meest voorkomende vragen (FAQ) even netjes voor je op een rij! Niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons!

Hostel

Nee, dieren zijn niet toegelaten.

De receptie is geopend tot 22 uur. Kom je later toe? Geen probleem. Laat het ons weten via e-mail. We leggen je sleutel klaar in een kluis en mailen je de nodige instructies door.

De kredietkaart waarmee je jouw reservatie maakt wordt automatisch belast de dag voor aankomst.
We aanvaarden geen cash in het hostel en de bar.

De goedkoopste parking bevindt zich aan het treinstation. Een ticket voor 24 uur kost € 6,10, hierin zit een gratis eenmalig busticketje richting centrum Brugge inbegrepen.

Heb je liever een overdekte parking? De ondergrondse parkingen Biekorf en Ezelstraat zijn op wandelafstand van ons hostel en kosten €15,80 per 24 uur.

Buiten het centrum kan je gratis parkeren (voorbeeld: bevrijdingslaan). Let goed op de verkeersborden om er zeker van te zijn dat het gratis is! 

Bij flexibele boekingen is het mogelijk om ze kosteloos te wijzigen of te annuleren tot 2 dagen vóór aankomst. Dit is enkel mogelijk door te mailen naar info@snuffel.be. Annuleringen of wijzigingen zijn niet mogelijk per telefoon.

Indien je je boeking annuleert of verandert minder dan 2 dagen vóór aankomst, of wanneer je niet komt opdagen, wordt de eerste nacht aangerekend. Opgelet: voor groepen gelden andere annuleringsvoorwaarden.

Neem bus 6 of 40 aan het treinstation en stap af bij de halte EZELPOORT. Wandel verder tot je aan nummer 42 komt.
Je kunt ook iedere bus nemen die het centrum inrijdt, dan is het nog ongeveer 10 minuten wandelen. Het is ongeveer een halfuurtje als je wandelt vanaf het station. 

Shampoo en douchegel zijn niet aanwezig. 

Bedlinnen zijn inbegrepen. Een handdoek kan je voor €2 huren. Bij de tweepersoonskamers met badkamer zijn handdoeken inbegrepen.

Vanaf 18 jaar kan je alleen overnachten. Ben je jonger, dan heb je hiervoor schriftelijke toestemming nodig van je ouders.

Groepen

Je mag het centrum binnenrijden met een bus om te laden en te lossen. Hiervoor heb je enkel een reservatiebewijs van je verblijf nodig. Hier vind je meer informatie over bussen in het stadscentrum. De bus kan je parkeren aan de stadsrand.

Wil je alvast een idee krijgen van de prijs en beschikbaarheid?
Bekijk beschikbaarheid
De getoonde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. Eventuele kortingen waarop je als groep recht op hebt, worden niet getoond in onze boekingsmodule. De exacte prijzen worden na je groepsaanvraag meegedeeld. Kinderen en begeleiders van kinderen betalen geen toeristenbelasting.

We bieden zelf geen avondeten aan. Je kan samenwerken met een cateraar. Het diner kan plaatsvinden in onze polyvalente zaal indien hij beschikbaar is. Let op, dit is wel betalend (€50 per dag).

Een alternatief is gaan eten op verplaatsing, we raden je de volgende restaurants aan voor grote groepen:
De Halve Maan, Mister Spaghetti, Maximiliaan Van Oostenrijk, Du Phare, Bones ... .

Snuffel telt 120 bedden in totaal.

Events

Je mag dranken van de bar meenemen in de zaal.

Je kunt een mail sturen naar events@snuffel.be.

Bar

Snuffel Hostel serveert kleine snacks (pizza en croque monsieur) tot 21 uur. Je kan gerust eten bestellen of zelf meenemen en het opeten in de bar of gastenkeuken. Daarnaast hebben we een gastenkeuken om je eigen maaltijd te koken.

Het personeel geeft seizoensgebonden, persoonlijk advies en toont bezienswaardigheden op de stadsplattegrond.

Hier zijn alvast wat tips van onze medewerkers.