hostel

Knusse overnachting bij Snuffel Hostel Brugge

boek nu

Ruime kamers, veel lichtinval en comfort. Dat zijn de drie belangrijkste peilers die wij hanteren voor een aangename overnachting bij Snuffel. Brugge en haar onvoorwaardelijke trekpleisters krijg je er van ons gratis bij, want Snuffel Hostel ligt middenin het centrum van de stad. Dé ideale uitvalsbasis om Brugge te verkennen als groep of backpacker. Fun fact: in elke kamer hangen er fotokaders van optredens die hebben plaatsgevonden in de Snuffel. Herken jij alle artiesten?

Foto 1
Vanaf 21€

Bed in een 6-persoonskamer

6 bedden
Gedeeld
6
Foto 1
Vanaf 23€

Bed in een 4-persoonskamer

4 bedden
Gedeeld
4
Foto 1
Vanaf 24€

Bed in een 4-persoonskamer met badkamer

4 bedden
Privé
4
Foto 1
Vanaf 60€

Dubbele kamer

Geniet van de hostelsfeer in alle rust en privacy!
Gedeeld
1
Foto 1
Vanaf 65€

Dubbele kamer met badkamer

Geniet van de hostelsfeer in alle rust en privacy!
Privé
2

Inbegrepen in de prijs

Linnen
Gebruik lockers
Gebruik keuken
Snuffel Hostel

Jeugdhostel boeken als groep

Zeg niet zomaar ‘jeugdherberg’ tegen jeugdhostel Snuffel. Want bij het boeken van jouw kamer heb je een ruime keuze uit verschillende kamertypes van 2 tot 4 en zelfs 6 personen. Sommigen met privé-badkamer, anderen met gedeeld sanitair. Als jeugdhostel gespecialiseerd in groepsaccommodatie maken wij het verschil om daarnaast ook een polyvalente ruimte beschikbaar te stellen. Ontbijt is helemaal gratis. En dat voor groepen tot 120 personen.

Ontdek ons groepsaanbod
hostel

Faciliteiten

Hoe cliché het ook mag klinken, tijdens een overnachting in een (vreemde) stad wil je niet voor verrassingen komen te staan. No worries, wij geven je graag op voorhand mee waar je je mag aan verwachten.

Snuffel Hostel

Ontbijten in de jeugdherberg

Na een aangename overnachting is een stevig ontbijt onmisbaar. Bij Snuffel Brugge toveren we onze geanimeerde bar  ’s ochtends om tot een intieme ontbijtplek. Nip er gezellig aan je koffie en wordt gezapig wakker in de jeugdherberg.

 

Continentaal buffet (€ 4): koffie, thee, melk, fruitsap, chocomelk, brood, muesli, yoghurt, ei, choco, confituur.

 

Ontbijturen: 8-10 uur.

hostel

Snuffel zet in op toegankelijkheid

Wist je dat al onze kamers rolstoeltoegankelijk zijn? 4 daarvan zijn bovendien ingericht met een aangepaste privé-badkamer. Ook op de gang zijn er telkens badkamers met inrijdbare douche, zijbeugels en zitje voorzien.

Room
Brailleaanduiding en auditief signaal in liften
Room
1 parkeerplaats
Room
Aangepaste badkamer
Room
Openbare ruimtes zijn vlot toegankelijk