hostel

Snuffel Hostel, een plek waar iedereen welkom is

Luisteren naar Brugse jongeren, ze kansen bieden en een ontmoetingsplek vormen tussen locals en gasten uit het hostel. Dat is onze missie, ons doel en onze visie.

Volkstoerisme vzw

Volkstoerisme vzw zet zich als organisatie in voor sociaal en duurzaam toerisme. Fair toerisme dus. Ze ondersteunt huizen waar iedereen welkom is. Beleving en kwaliteit staan er centraal, zonder winstoogmerk. Er wordt met andere woorden gefocust op het sociale karakter van de huizen. Het ultieme doel? Met advies en andere investeringen de aangesloten organisaties verbinden zodat ze elkaar verrijken.

Snuffel wordt ondersteund door Volkstoerisme vzw, net als vakantiepark De Lombarde, Peace Village hostel, gîte Les cent fontaines en camping Groeneveld.

Vakantiepark De Lombarde

De Lombarde is een grote familiecamping (500 plaatsen) op wandelafstand van de prachtige kust van Lombardsijde. Tent, vakantiehuisje of caravan, iedereen vindt er wel zijn ding om te overnachten.

Peace Village

Deze jeugdhostel in Mesen ontvangt in hoofdzaak grote groepen jongeren (max 160). Ze gaan er aan de slag gaan met de problematieken rond oorlog en vrede, onderwerpen die niet weg te denken zijn uit de Westhoek.

Gîte Les cent fontaines

Les cent fontaines is een klein jeugdverblijf in de Ardennen waar er een vijftigtal jongeren kunnen overnachten. Ook groepen en families zijn er van harte welkom.

Camping Groeneveld

Deze kleine, gezellige camping (100 plaatsen) bevindt zich in de bosrijke omgeving van Bachte-Maria-Leerne en de meanders van de Leie. Ideaal voor een weekendje weg of als tussenstop op reis. Er is plaats voor tenten en caravans, maar je kan er evengoed een trekkershutje huren.