Foto 1
gratis
Concerten

Yonder Boys, Floris De Decker & I’m The Hug

23 May 2024
Zaal

Yonder Boys
⸺⸺⸺⸺
Het uit Berlijn afkomstige trio Yonder Boys is een americana band, die weliswaar op traditionele folk instrumenten speelt, maar een grote diepgang laat zien in de verscheidenheid aan invloeden die ze in het genre brengen. De traditionele old-time americana sound wordt vermengd met rock, latin, pop en psychedelische invloeden.

Floris De Decker
⸺⸺⸺⸺
Bio Floris Francis ArthurNLFloris Francis Arthur is het nieuwe soloproject van Floris De Decker (frontman vanTeam William en Cloudy-Oh; muzikant bij The Van Jets en Intergalactic Lovers).Gewapend met enkel zijn gitaar mikt hij recht op het hart met doodeerlijke,breekbare liedjes.Zijn donkere melancholische folksongs doen denken aan het werk van Bright Eyes,Daniel Johnston en Sufjan Stevens.

I’m The Hug
⸺⸺⸺⸺
I’m The Hug is Mathilde Luijten, Abel Ghekiere, Simon Mitxelena en Orlan Ghekiere. Met elk hun eigen sound brengen de muzikanten singer-songwriter, folk, indiepop en jazz samen tot een intiem geluid. Voor fans van Hayley Heynderickx, Florist en Keaton Henson.

Praktisch

20:00
I'm The Hug
21:00
Floris De Decker
22:00
Yonder Boys

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!