Foto 1
gratis
Concerten

Wallaroos, Sha-La-Lee’s & Chiff Chaffs

02 March 2024
Zaalconcert

Wallaroos
⸺⸺⸺⸺
Met een vette metamodernistishe knipoog richting de jaren ’80 zet Wallaroos, echter zonder nostalgie, een originele actuele set neer die bewust wegdwarrelt van de tegenwoordig luid aangemoedigde prefab-setting van menigeen elektro-pop-formatie.

Sha-La-Lee’s
⸺⸺⸺⸺
Sha-La-Lee’s zijn een Belgisch/Nederlandse Proto punk/garage rock and roll band met voormalige leden van El Guapo Stuntteam, The Sore Losers, The Spades en Powervice.

Ver voorbij hun tienerjaren, bijna doof, rugpijn en terugwijkende haarlijnen zijn ze nog steeds te dom om te stoppen…

Eind mei 2023 komt er een nieuw album uit met 13 liedjes over de gebruikelijke shit: liefde, frustratie, tragedie en leugens.

Chiff Chaffs
⸺⸺⸺⸺
Chiff Chaffs nam het koekoeksnest over uit de drang om de meest oerinstincten van de mensheid terug te brengen: dansen, uit je dak gaan en een echte goede tijd hebben!

Half instrumentaal, half de doden terugschreeuwend uit het graf – Chiff Chaffs heeft het allemaal. Dus beweeg die heupen, flip je kicks, haal die glimlach tevoorschijn en word verdomd wild!

Praktisch

20:00
Chiff Chaffs
21:00
Sha-La-Lee's
22:00
Wallaroos

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!