Foto 1
gratis

Ventilateur & Mirek Coutigny ✧ Checkout

14 September 2023
zaalconcert
Week van de Snuffel wordt in een nieuw jasje gestoken. Check-out brengt lokale bands, dj’s en mensen samen. Op donderdag staat Jazz centraal met Ventilateur & Mirek Coutigny.
Ventilateur
⸻⸻⸻
De best verborgen parel uit de Brugse grond. VENTILATEUR laat geluiden, sferen en kleuren een spannende, intieme dans maken. Het is een zoektocht van drie eigenzinnige muzikanten die vrij van alle conventies de verbinding met elkaar opzoeken. Met gitaren, bas en drums creëert VENTILATEUR een eigen muzikale taal die elegantie, energie en durf aan elkaar koppelt.
Mirek Coutigny
⸻⸻⸻
Pianist en producer Mirek Coutigny heeft de afgelopen jaren gewerkt aan zijn eigen klankwereld met elektronische en akoestische instrumenten. Hij improviseerde op schetsen die hij de afgelopen 10 jaar schreef en herwerkte ze voor piano, strijkers, percussie en elektronica. Dit culmineerde in de release van zijn eerste EP in 2018, ‘Revisions #1’. Na deze eerste release ontstond een live set met Jonathan Bonny (percussie) en Jolien Deley (cello). In deze formatie wonnen ze zowel de publieksprijs als de juryprijs voor “Verse Vis 2019”, een wedstrijd voor jong talent van het festival Leffingeleuren.

Praktisch

20:30
Mirek Coutigny
22:00
Ventilateur
Room
Room

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!