Foto 1
gratis
Concerten

The Black Gasolines & The Muttons

01 April 2023
Snuffel Hostel

The Black Gasolines

The Black Gasolines is de nieuwe generatie Theatrical Art Rock, verder bouwend op de muziek van de jaren ‘70 en ‘80 met een nieuwe moderne sound, experimentele arrangementen en een killer show. Sinds de oprichting in 2016, heeft de 4-koppige band al 2 albums uitgebracht en meer dan 300 shows gespeeld. Zo speelden ze al in, onder andere, De Charlatan, Rock Op Het Plein en Het Perron. Ze gingen al op tour in België, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Frankrijk.

The Muttons

Vreest niet muziekliefhebber, als je van The Muttons nog nooit gehoord hebt.
Het kersverse viertal heeft namelijk nog maar net hun eerste single uit. Ze zetten zichzelf ermee echter wel ferm op de kaart; want wat voor een formidabel geluid rammen de heren uit hun instrumenten.” Met deze woorden kondigde Dansende Beren hun debuutsingle ‘What Is Your Name?’ aan, die ongeveer een jaar geleden uitkwam & sindsdien luidkeels wordt meegebruld in Gent en omstreken. Op 3 maart 2023, brengen ze hun langverwachte debuut EP ‘Somebody Else’ uit.

Praktisch

20:00
Doors
20:30
The Muttons
21:30
The Black Gasolines
Room

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!