Foto 1
gratis

STOEMP! Bobbi Lu, Knip Uw Haar, Nykolaes & Daniël Paul

01 June 2023
Zaalconcert
Op 1 juni trekt Stoemp! on tour naar Brugge! Stoemp!-curatoren Arnout, Jay en Maxime doken de Brugse muzikale scene in en presenteren in Snuffel Hostel een line-up vol Brugs én Brussels talent.
De Brits-Brugse Bobbi Lu is aan een steile opmars bezig sinds ze Sound Track won in 2021. Ze speelde al supports voor Sylvie Kreusch, Eefje de Visser en The Haunted Youth en krijgt nu ook heel wat airplay voor debuutsingle ‘Metawphore’. Electropop grand cru that is.
De mysterieuze local hero Knip Uw Haar sluit met zijn Lo-fi stukjes perfect aan. Openen doen Brusselaars Nykolaes & Daniël Paul. Ze presenteren neofolk ‘voor al zij die de weg kwijt zijn’. Een prachtige mix van emorap, songwriting en hyperpop.
Praktisch
Timetable: TBC
Donderdag 1 juni
Snuffel Hostel, Brugge
20u
Alle Stoemp! concerten zijn gratis toegankelijk.
Info op www.stoemplive.be
Stoemp! is een initiatief van VI.BE, het steunpunt voor artiesten en muzieksector in Vlaanderen en Brussel. Het project bestaat dankzij de steun van de Vlaamse overheid, Lotto en PRG.

Praktisch

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!