Foto 1
gratis
Concerten

Sister May, Mind Rays & DAMMIT

22 March 2024
Zaalconcert

Sister May
⸺⸺⸺⸺
Sister May is een Progressieve, Industriële, Alternatieve Rockband met Metal en Wave invloeden.

Gevormd in 2017. Independent band met een uitstekende live reputatie, +130 shows in Europa.

Mind Rays
⸺⸺⸺⸺
In de afgelopen tien jaar heeft Mind Rays (Gent, ° 2013) een reputatie opgebouwd van wilde en energieke liveshows in combinatie met een rauw, compromisloos en dreunend geluid.

Na een split 7″ met Teen Creeps en een EP op het Amerikaanse label Gnar Tapes in 2015, brachten ze in 2017 hun debuut LP ‘Nerve Endings’ (PNKSLM Recs.) uit en bleven ze brutaal toeren door Europa.
In 2019 kwam hun tweede plaat ‘Course of Action’ (PNKSLM Recs.) uit, een album waarop hun gedurfde en furieuze songs echt tot leven kwamen met productie van Pieter-Paul Devos (Raketkanon, Kapitan Korsakov).

In het voorjaar van 2023 doken ze opnieuw de studio in, dit keer met producer Bert Vliegen (Whispering Sons, Teen Creeps) om te werken aan een volledig nieuwe EP die zeker het definitieve statement van de band zal worden.
Ze kunnen niet enthousiaster zijn om deze nieuwe lichting songs live te spelen, houd je ogen open voor een releasedatum binnenkort!

DAMMIT
⸺⸺⸺⸺
Een hedendaagse post-punk band uit Antwerpen/Gent bestaande uit 4 levenslange vrienden.

Met Tristan Rombaut op de hoofdzang en de ritmegitaar, Thibaut Mees op de backing vocals & bas, Billy Andriessens op de leadgitaar en Quinn Stevelinck op de drums, oude middelbare schoolvrienden die een gepassioneerde band willen worden.

Praktisch

20:00
DAMMIT
21:00
Mind Rays
22:00
Sister May

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!