Foto 1
gratis

Pieter-Paul Devos & Harry Descamps

04 April 2024
café

Pieter-Paul Devos
⸻⸻⸻⸻⸻⸻
Frontman/voormalige frontman van Raketkanon No Prisoners en Kapitan Korsakov denkt dat hij het best ook alleen kan en heeft niemand nodig van al die extreem getalenteerde mensen waarmee hij zich normaal gezien omringt en vindt dat de spotlight te gepasten tijde ook eens enkel op zichzelf mag gericht zijn nu hij toch bezig is over zichzelf te praten in de derde persoon dus kom vooral applaudisseren op de daarvoor voorziene momenten mocht je daar zin in hebben of neem wat tomaten of andere al dan niet de houdbaarheidsdatum overschreden voedingswaren mee voor het geval je niet onder de indruk bent dat is zeker ook ok hoor not judging if you judge de keuze is gewoon aan jou natuurlijk dus doe er gerust iets mee maar zorg misschien juist dat je je tanden gepoetst hebt als je achteraf je mening komt geven

Harry Descamps
⸻⸻⸻⸻⸻⸻
Harry Descamps is bekend van het betere beukwerk bij Whorses en No Prisoners. Onder zijn alter ego Harry Gagger bewandelt hij rustiger paden. Waar hij doorgaans mikt op de nekwervels, is nu de ziel aan de beurt. Songs over hartzeer, breakups, maar ook over hoe ontroerend mooi het leven kan zijn. Gelardeerd met de nodige humor. Met enkele vrienden dook hij de Dunk studio in om zijn songs te vereeuwigen. Dit onder het toeziend oog en het kritische oor van Pieter-Paul Devos (No Prisoners, Raketkanon, Kapitan Korsakov, …) die als producer werd aangetrokken. Welkom in de wondere twilight zone van Harry Gagger. Tussen duisternis en licht.

➤ 20:30 Pieter-Paul Devos & Harry Descamps

📍Ezelstraat 42, 8000 Brugge
💰Gratis

Praktisch

20:30
Pieter-Paul Devos & Harry Descamps

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!