Foto 1
gratis
Concerten

Neva & Soapstarter

13 May 2023
Snuffel Hostel

NEVA

NEVA, een lustig kwartet geboren op PXL Music in Hasselt, is het resultaat van wanneer een onschuldige hobby een lichte obsessie werd. Door hun mix van alternatieve pop en elektronica kleuren ze met hun muziek buiten de lijntjes van het synth pop genre. Hun debuut-EP verscheen begin 2021. Sindsdien is het repertoire iets harder, elektronischer en stouter.
Met leden Jente Neels (Sylvie Kreusch, Ratmosphere), Fieke Soete (Ratmosphere, LIGHTSPEED), Michiel ‘Shop’ Van De Winkel en Alec Liégeois.
Voor de fans van Wolf Alice, The 1975 en St. Vincent.

Soapstarter

Soapstarter, een Belgisch indie project geleid door multi-instrumentalist en producer Francois De Meyer is je perfecte dosis zomervibes. Het is groovy en geeft je zin om op een strand te liggen, een cocktail te drinken terwijl je neuriet op je nieuwe favoriete melodieën.
Voor fans van Kruangbin, Unknown Mortal Orchestra, Maribou State, Vulfpeck… Soapstarter brengt een mix van indie, pop en akoestisch gemixt met vleugjes funk, soul, r&b en trip hop. Verwacht een symfonie van harmonieën, verfrissende gitaarlicks, soepele beats en exotische ritmes.

Praktisch

20:30
Soapstarter
21:30
NEVA
Room

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!