Foto 1
gratis
Concerten

Maria Iskariot & FAK

29 February 2024
Zaalconcert

Maria Iskariot
⸺⸺⸺⸺
Maria Iskariot is de patroonheilige van betwistbaar gedrag. Het is half -volwassen vrouwelijke punkrock uit Vlaanderen. Hoopvolle hopeloosheid in lawaaierig strofe, refrein, strofe. Liefde voor de onbeminden, vijgen na Pasen, maar in de eerste plaats een knieval
voor de zondaars. De nummers gaan over opgroeien, niet meer in staat zijn om goed en slecht te onderscheiden, verward zijn door jezelf en de condities van deze tijd. Het gaat over het anders willen, maar niet weten hoe – en uiteindelijk beseffen dat ook wijzelf welwillende klootzakken zijn.

Celly Tubmaker
⸺⸺⸺⸺
Celly Tubmaker brengt experimentele electropunk. Denk Petrol Girls, Fever Ray en Chelsea Wolfe in een blender. Bovenop de percussieve beats en spacey synths hoor je veel acrobatische meerstemmige melodieën die steeds je aandacht grijpen en je mee de ruimte in trekken.

FAK
⸺⸺⸺⸺
Naomi Bentein stampt FAK uit de grond door de synthesizers van Nacht und Nebel van onder het stof te halen. Dat in combinatie met een drumcomputer en een hypnotiserende baslijn geeft FAK als resultaat. Het geheel wordt vertaald naar een feministische live band die alles puur en uit het hart brengt, zonder enig compromis. De muziek is een echo van Joy Division, The Cure en Front 242 maar dan in een nagelnieuw strak pak.

Praktisch

20:00
Celly Tubmaker
21:00
FAK
22:00
Maria Iskariot

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!