Foto 1
gratis

Luke Philbrick

05 July 2023
caféconcert
Luke Philbrick
⸺⸺⸺⸺
Innovatieve roots rock en skiffle muziek met traditionele blues, jazz en folk invloeden en met frequente uitstapjes naar gypsy-getinte psychedelica. Adembenemend krachtige zang, rauwe delta blues styled gitaar en een bijna tribale foot-stomping beat combineren met een krachtige cocktail van saxofoon, viool en harmonica om een speciale sfeer te creëren. De liedjes zijn onderscheidend en origineel en gaan over onderwerpen als slavernij, het verliezen van je geloof, de dood, cowboys en schoonvaders die naar de hel gaan!
Luke Philbrick and the Solid Gone Skiffle Invasion, afkomstig uit Gloucestershire, in het zuidwesten van Engeland, hebben een sterke lokale fanbase opgebouwd en laten het publiek altijd naar meer verlangen tijdens hun vele reizen door de UK en Europa. Optredens worden vaak gekenmerkt door zelfgemaakte instrumenten, geïmproviseerde jamsessies en een dynamische line-up met soms alleen Luke Philbrick zelf voor een meer stripped-back aanpak, tot wel zeven artiesten als het publiek tot diep in de nacht wil feesten!

Praktisch

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!