Foto 1
gratis
Concerten

Divided & Stellarbone

05 May 2023
Snuffel Hostel

Divided

Divided is een vierkoppige West-Vlaamse band die in hun muziek een mooi evenwicht brengt tussen genres als post-rock, hardcore en sludge-metal.
Met zanger en drummer Pepijn Vandaele als frontman heeft de band een unieke podiumprésence. In combinatie met de twee sterke gitaristen Jelle Rouquart en Torre Maertens en Staf Walschap op bas brengt de band beenharde shows doorspekt met pakkende, serene momenten. Na de release van hun eerste single, won Divided in 2019 de eerste editie van het VI.BE kansenparcours SoundTrack, waarna vele shows volgden.

Stellarbone

Stellarbone is het muzikale project van Dries Mangelschots en Niels Dzintar. Zij hebben hun sporen verdiend door de jaren heen in verschillende bands te spelen (o.a. The maple room). Met honderden live shows, meerdere tours en enkele studioalbums op hun naam hebben ze de ervaring en brandstof om het vuur dat Stellarbone is te voeden.

Praktisch

20:00
Doors
20:30
Stellarbone
21:30
Divided
Room

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!