Foto 1
gratis

Crooked Steps, Liquid Silver & Harvesters

27 October 2023
zaalconcert
Crooked Steps
⸺⸺⸺⸺
Ergens langs de oevers van de Gentse Leie vonden drie vrienden elkaar in hun gedeelde passie voor vintage rock ’n roll & Buggle chips met geitenkaas. Sindsdien vormen gitaarreverb (Lou), walking basslines (Bas) en punchy drums (Thomas) de hoofdingrediënten van de ‘60’s surfrocksound die Crooked Steps typeert.
Liquid Silver
⸺⸺⸺⸺
Aan zilver worden antibacteriële eigenschappen toegeschreven. Eigenschappen die wel van pas kunnen komen na het blootgesteld worden aan de vuile swampy rock ‘n roll die Liquid Silver zich eigen heeft gemaakt.
Harvesters
⸺⸺⸺⸺
Een viertal uit Gent (België) dat bij elkaar kwam nadat twee van hun leden – naar aanleiding van openingsshows die ze deden voor Jon Spencer – besloten om hun liefde voor geweldige songs en alles wat mooi is uit de muzikale jaren 70 in de blender te stoppen. Verwacht: geweldige songs met veel 70ies rock grooves, gebracht door mensen die graag op het podium staan.

Praktisch

Room
Room
Room

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!