Foto 1
gratis
Concerten

Buffo’s Wake & Café Con Leche

25 April 2024
Zaalconcert

Buffo’s Wake
⸺⸺⸺⸺
Buffo’s Wake is een beest met twaalf poten, uitgebroed in het duistere achterland van Brighton, Groot-Brittannië. Gewapend met accordeons, violen en een emmer vol gusto walsen, tangoën, moshen en koloën ze zich een weg door een breed scala aan invloeden, van Oost-Europese, Balkan- en Russische folk tot punkrock en cabaret. Ze vertellen verhalen over losbandigheid, misvorming, zombies, incest en anatomie en laten het publiek tot diep in de nacht dansen.

Muzikale schizofrenen, met verschillende achtergronden variërend van Drum n’ Bass DJ’s tot klassiek geschoolde strijkers, punkers tot funkspelers en van dichters tot showmannen, je weet nooit zeker wat je kunt verwachten van Buffo’s Wake.

In hun tijd samen hebben ze over de hele wereld getoerd en overal waar ze kwamen een geïnspireerde, verwarde, bezwete en vaak erg dronken ontvangst gevonden.

Gypsy, Balkan en Klezmer Carnival Punks – met invloeden van Abba tot Zappa, Buffo’s Wake laten je gegarandeerd dansen als een bezetene!

Café Con Leche
⸺⸺⸺⸺
Een tienkoppig gezelschap uit Gent met een eigen muzikale taal die bol staat van verschillende stijlen: cumbia, reggae, swing, ska, chanson, gipsy, …

Praktisch

20:00
Café Con Leche
21:00
Buffo's Wake

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het hostel en aankomende events!